Slutdestination Trapani 6/8-10...

Fredagen den 6/8-10.
Vi packade ihop oss för att åka till det sista stället för vår resa.
En olivgård i Paceco, strax utanför Trapani. Bort från storstan och ut på landet med andra ord, till "Hotel Baglio Cantello". Vi såg fram emot det.
Nedan: Bilresan bjöd på vackra vyer...
Nedan: Framme vid "Hotel Baglio Cantello" där vi gick på en rundtur...
Gårdsvovven Tigro...
Stilig hankatt, en av två gårdskatter...
Nedan: Vi bodde i rum nr 7. Utanför i korridoren stod två hjul från en siciliansk hästvagn och det hängde en tavla med en tecknad sådan. Jag hoppades under hela vår vistelse på Sicilien att få se en sådan live då de är rätt ovanliga numera och det nytillverkas inga heller.
Nedan: Efter vår rundtur på hotellet och vi konstaterat att vi utan problem hade kunnat tillbringa hur lång tid som helst där så var vi ändå nyfikna på Trapani så vi tog oss en eftermiddagstur in dit och åt lunch på en hotellrestaurang där...
Nedan: Vi åt middag på hotellet båda våra kvällar i Paceco/Trapani då vi hade reducerat pris på mat hos dem och kom undan med att betala mindre än 200 kr/person för 4 rätter. Jag åt bland annat den godaste ananasen någonsin där.
Vi hade olivfält runt oss och fladdermöss som flög över dem, alldeles inpå verandan vi satt och åt på.
Intill oss var det dukat till långbord, ett par som var en bra bit över 80 år firade sin bröllopsdag och det klingades i glas och pussades, presenter delades ut och stämningen var på topp.
Kvällen kunde helt enkelt inte bli bättre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0