En kväll som prinsessa...

I kväll har jag varit hos min make-up-artist.
Jag har fått känna på livet som prinsessa.
Jag önskar att jag alltid hade en make-up-artist i bakfickan kan jag säga...
Så snygg jag blev, även om det var en tvekande väg för mig...

Det var många vändor och jag hade flera tankar, var rätt ambivalent och tvekade mellan temafärgen eller mer jordnära ögon eller sotiga. Jag sitter just nu med vänster öga i temats färger, lila nyanser och ljust ögonlock. Det högra ögat har ett gråsotat ögonlock och en brun, mer jordnära lob. I skenet från de hysteriska lamporna vid sminkspegeln vacklade jag flera gånger och visste inte riktigt om jag var nöjd med något eller med båda. Ändrade om lite, visste inte helt säkert ändå. Men så flyttade jag mig närmare spegeln, blev säkrare, gick bakåt från spegeln och blev mer säker och bestämde mig. Ljusa, glänsande läppar som pricken över i:et till den variant av ögon jag valde, inte heller ett helt säkert kort för mig, såg jätteglansiga och smått galna ut i lampskenet vid sminkspegeln. Men i mer dagsljus såg de supervackra ut.
Nu när jag kom hem, tittade jag mig i spegeln i vanligt ljus. Herregud! Jag är ju hur snygg som helst! Det var precis som min make-up-artist sa. Lamporna vid sminkspegeln är förrädiska, hjälper till när sminket läggs men visar inte helt hur det blir i dagsljus. Nu när jag kom hem blev jag ambivalent igen. Ska jag välja snyggt eller snyggt??

Jag kan dock säga så här, det blir i temats färger. Jag bestämde mig innan jag gick från make-up-artisten. Det är supersnyggt, det framhävde mina ögon och fick dem att se större ut och mer sneda. Läckert!
De sotade ögonen tar dock fram mina ögon så de blir intensitvt blå, såg det ännu mer här hemma, men de gör också mina ögon raka och det är inte vad jag är ute efter. Men på någon fest ska jag försöka mig på att sota mina ögon för jädrar i min lilla låda vad snyggt det är!

Vill inte tvätta bort mitt smink i dag. Känner inte alls för det.
Ska glänsa i några timmar till.
Med ena ögat i lila, läckra nyanser och det andra i sotiga, jordnära nyanser.
Speglar ju mig rätt bra i och för sig, en sida av varje.
Jag vill ha allting, vill kunna plocka det bästa ur flera världar.
Tror mig oftast veta vad jag vill ha, upptäcker ofta på vägen att det kanske finns något jag missat och riktar in mig på något helt annat eller tar en helt annan väg än den jag innan tänkt. Det löser sig.
Likadant var det i dag. Jag var helt inne på bruna, jordnära nyanser och ett ljust ögonlock men när det kom till kritan var det inte ens ett sådant öga jag gick därifrån med eller ens testade utan där och då snöade jag helt in på två andra varianter av sminkning.
Tacka fasen för att jag fick en glad, trevlig, flexibel make-up-artist som kom med råd och var villig att sudda ut lite på ena ögat och testa annat. Hahaha. =)

Det här var min första kväll som prinsessa.
Nästa gång blir det en hel dag, kväll och natt hoppas jag...=P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0