Slipsarna godkända av ena bestman...

I tisdags var fästmannens blivande bestman med familj hemma hos oss, den som inte är hans bror, han var ju så klart tvungen att godkänna slipsen vi tänkt ut åt honom. Skulle han inte vilja ha den så skulle vi bli tvungna att lämna tillbaka den senast på onsdagen. Vi hade dubbelbokat den dagen lite med en tur till Orust som vi la om till onsdagen för att få ihop det hela. Bestman godkände slipsen han ska ha och den slips som fästmannen min kommer bära, tyckte att de var jättesnygga och att det var en fräsch färg vi valt. Kul! =)

Dock så behöver vi ju jaga rätt på en till likadan slips åt fästmannens bror som också ska bli bestman. Pratade med damen på Nonno som vi köpt slipsarna av, hon kunde inte till hundra procent lova att hon kunde få tag i en likadan slips till men hon skulle ringa till andra Nonno´s och kolla med återförsäljaren. Återförsäljaren/lagret hade dock semester tills 3 augusti. Så vi får hålla tillgodo med det så länge. Vi hade ju tänkt att slå in bestman-slipsen med ett kort där det står att fästmannens bror ska bli bestman. Vi har hållit i den slips vi visade för andra bestman, men det är ju ändå inte helt säkert att det blir just den slipsen vi kollat ut, det beror ju på om vi får tag i en likadan slips till. Så även den andra bestmannen får vänta med att faktiskt få sin slips tills vi har två likadana slipsar i vårt förvar. Lite krångligt. Men tror att det ska lösa sig bra, den bestman-slipsen vi har här hemma var ny sedan några veckor tillbaka och en kollektion på det företaget den kommer i från brukar vara ett par månader. Men om något större företag köpt på sig just den slipsen skulle det ju kunna vara kört. Men såvitt jag förstod det släpptes den precis innan återförsäljaren gick på semester - så vi har nog tur ändå tror jag. =)

Hoppas på att kunna lägga ut en bild här på dem inom en snar framtid. På slipsarna alltså. Bestman och fästmannen min kommer nog inte hamna här förrän efter bröllopet, när jag inte längre är en hemlig blivande brud. ;)

Kan berätta att vi bara har 10-11 inbjudningskort att göra klara nu typ. Känns skönt. Ryggen och nacken får snart vila från den sysslan alltså....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0